Parana
Letošní rok je pro prařírnu Paraná doslava revoluční a po mnoha desetiletí přichází s novou produktovou řadou a kompletní změnou designu. Rozloučit se tak musíme s tradiční 100% Arabikou a skladbou nových směsí se vracíme o více jak 50 let zpět k původním recepturám zakladatele značky.
Rodinná pražírna s duší Itálie
Za příběhem kávy Torrefazione Paraná stojí Ruggero Giannelli, který tento rodinný podnik založil v srdci Říma. Od roku 1960 se značka Paraná pevně usadila na evropském trhu a dnes patří mezi respektované hráče v oblasti italské kávy. Pražírna se specializuje především na domácí italský trh, zejména v okolí Říma. Právě zde hraje významnou roli nejen jako dodavatel, ale také jako koordinátor provozu celé sítě kaváren. Jen v tomto regionu zásobuje více než 500 kaváren a barů.
V 90. letech se Torrefazione Paraná vydala za hranice Itálie a začala vyvážet do celé Evropy, Spojených států, Austrálie i Číny. Základem její výjimečné chuti je důsledný výběr těch nejkvalitnějších zelených kávových bobů: Arabica z jižní a střední Ameriky a Robusta z oblasti Indického oceánu. Ačkoliv název „Paraná“ může působit neobvykle, znalci kávy dobře vědí, že odkazuje na jednu ze čtyř hlavních brazilských provincií, kde se káva pěstuje – oblast proslulou svou výjimečnou produkcí.
Nejprodávanější

Paranà Espresso je směs 70 % arabiky a 30 % robusty. Nabízí bohatou chuť s ovocnými, medovými a...