Salimbene Caffetteria 100% Arabica - 1kg, zrnková káva

Kód: 2806
Novinka zrnkova
899 Kč –22 %
Screenshot 2025 01 21 at 19 16 46 Salimbene Espresso Superbar 250g zrnková káva
899 Kč –22 % 699 Kč / ks 624,11 Kč bez DPH 699 Kč / 1 ks
Skladem

Bez výhrad můžeme směs Salimbene Caffeteria 100% Arabica označit jako rodinné zlato. Více než 80 let pokračuje Salimbene v tradici pražení špičkových odrůd Arabica s nenapodobitelnou ovocnou vůní a zlatavou cremou připraveného espressa.

Salimbene Espresso 100% Arabica se skládá z pěti ušlechtilých druhů Arabica ze Střední a Jižní Ameriky. Směs doplňují zrna Arabica z Etiopie. Salimbene Espresso 100% Arabica má plnou nasládlou chuť s nádechem jižního ovoce. Díky příměsi Etiopských káv můžete ve výsledném espresu ucítit jemný nádech mirty.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ovocné aroma, jemná sladkost a krémová textura jsou charakteristické znaky této směsi s plným tělem a dlouhotrvající chutí na patře.

Díky nízkému obsahu kofeinu, méně než 2 %, si můžete tento příjemný smyslový zážitek dopřávat znovu a znovu.

Ideální pro milovníky kávy, kteří hledají jemnou a vyváženou chuť s nižším obsahem kofeinu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Salimbene caffé
Typ kávy: Zrnková
Hmotnost: 1
Intenzita: Silná
Obsah kofeinu: Vyšší

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Káva SALIMBENE v našem prodeji pochází přímo od výrobce. Naše společnost je oficiální importér produktů Salimbene na český trh.

Společnost Salimbene založil v roce 1933 Gennaro Salimbene, uznávaný neapolský obchodník. Jeho rozhodnutí věnovat se prodeji zelené kávy bylo tehdy velmi překvapivým a odvážným rozhodnutím, jelikož trh s kávou takřka neexistoval. Přesto ve svých počátcích společnost Salimbene zaznamenala velký růst, který však zastavila válka. Po válce se Salimbene opět ke kávě vrátil, ale ne již jako obchodník se zelenou kávou, ale jako její výrobce. Otevřel vlastní pražírnu s honosným názvem: “Grande Casa d'importazione Caffè Gennaro Salimbene”. Den po dni testoval desítky vzorků káv nakoupených ve všech koutech světa. Díky své jedinečné schopnosti analyticky zpracovávat výsledky pražení se brzy stal jedním z nejuznávanějších expertů v Neapoli.