TRE FORZE!
Káva Tre Forze! původem z malé vesnice na úpatí sicilské sopky Etna je jako jedna z posledních stále pražena na otevřeném ohni z přírodního olivového dřeva podle starodávné sicilské receptury.
Dřevo samotné se před použitím k pražení kávy suší nejméně po dobu 12 měsíců. Stromy olivovníku rostou ve většině případů přímo na svahu sopky. Láva, ze které olivovníky vyrůstají, dodává kořenům specifické látky obohacující dřevo o minerály. Olivové dřevo rozvíjí v upražené kávě jedinečnou symfonii vůní a chuti. Díky tomuto unikátnímu procesu a přímému kontaktu s plamenem dostávají kávové boby zvláštní a osobité aroma.
Kávy Tre Forze! obsahují nejlepší dostupné kávové boby druhů Arabica a Robusta z produkce drobných pěstitelů ve vysokých nadmořských výškách Peru, Costa Rica, Togo, Kamerunu a Brazílie. Poměr výsledné směsi je pak 95:5. Stejně jako většina prvotřídních káv, je i káva Tre Forze! složena z šesti různých druhů kávových bobů. Vzhledem k různým vlastnostem jednotlivých odrůd se boby praží zvlášť ještě před jejich smícháním v konečnou směs.
Nejprodávanější
Také máte rádi malé ostré espresso ideálně na stojáka u baru? Atmosféru italské kavárny...